Bibliografia

bibliografia

Sala i Figueres, Montserrat; Totosaus i Martorell, Montserrat: L’antic Institut Milà i Fontanals i la seva història. Sant Sadurní d’Anoia, 2008.
Llibre elaborat per dues ex-alumnes d’aquest centre. Les autores destaquen els tres períodes pels que va transcórrer la vida del centre: l’institut de batxillerat republicà, el Centro Comarcal de Enseñanza Media de la postguerra, i una espècie d’acadèmia que restà oberta fins el 1957.

50 Aniversari de l’Institut de Batxillerat de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Comissió de Cultura 1983
Es tracta del recull de dues conferències que es van pronunciar la diada de Sant Jordi de 1983 amb motiu del 50è aniversari de la fundació de l’Institut de Batxillerat de Vilafranca.

Jordà i Fernàndez, Antoni: Evolució de l’Institut Nacional de Batxillerat “Eugeni d’Ors” en el seu cinquantenari (1933-1983), Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Comissió de Cultura, 1983
Síntesi històrica feta per un catedràtic de Geografia i Història del INE Eugeni d’Ors. Es tracta d’un recull de notícies fonamentat sobretot en la premsa local.

Barrobés, Eduard; Boada, Isabel; Campamà, Salvador ; Vidal, Jordi: 75 anys d'Institut a Vilafranca. Vilafranca, 2010.
Exposició feta a la Capella de Sant Joan.

Darrera modificació: Saturday, 21 December 2013, 11:09