Notícies del lloc

L'Eugeni d'Ors, premiat per partida doble en els premis ImpulsFP

 
Imatge Front-end Editor
L'Eugeni d'Ors, premiat per partida doble en els premis ImpulsFP
per Front-end Editor - dissabte, 24 abril 2021, 13:00
 

Ahir divendres, 23 d'abril, es va fer l'acte telemàtic de lliurament de premis del primer concurs territorial ImpulsFP, en què hi han participat centres del servei territorial de Barcelona Comarques que realitzen projectes innovadors i/o emprenedors. 

L'Institut Eugeni d'Ors s'hi va presentar en la modalitat d'emprenedoria, amb el projecte e-Connect, i en la d'innovació, amb el projecte innoWine, i va obtenir el primer i el tercer premi respectivament. 

Volem agrair a la Unitat #impulsFP del centre tot l'esforç i la dedicació per dur a terme els projectes i, sobretot, felicitar a tot l'alumnat que els ha fet possibles. El mèrit i l'èxit són vostres. 

Podeu recuperar l'acte d'ahir en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=8VDsEzJkxycSi no voleu veure tota la sessió, d'una banda, a l'instant 1:35:25 (https://youtu.be/8VDsEzJkxyc?t=5725), trobareu la presentació del projecte innoWine, a càrrec del professor Rubén Nadal, i seguidament la del projecte e-Connect, a càrrec del professor Aleix Manchó. De l'altra, a l'instant 2:23:15 (https://youtu.be/8VDsEzJkxyc?t=8590), el lliurament de premis pròpiament dit.