Notícies del lloc

Arrenquem unes portes obertes d'ESO i batxillerat diferents

Arrenquem unes portes obertes d'ESO i batxillerat diferents

per Front-end Editor -
Nombre de respostes: 0

Arrenquem unes portes obertes d'ESO i batxillerat diferents, organitzades, això sí, amb la millor de les voluntats i amb la il·lusió de qui té molt a mostrar (projectes, activitats, serveis, iniciatives...). Perquè, si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta pandèmia, un cop vam tornar a obrir l'institut, és que tot costa més, tot requereix un esforç extra; allò que abans era simple i proper (venir a visitar el centre un matí qualsevol amb el grup classe de 6è de primària o trobar-nos un dissabte a la sala d'actes o al gimnàs i, després de la xerrada, que un parell d'alumnes guies us acompanyessin a fer un tomb per l'institut) ara s'ha tornat complicat i llunyà. Però, malgrat el context, som tossuts i no renunciem a trencar el mur que ens "separa", i esperem que aquest pla B (passatger, obligat i forçat) us faci arribar qui som, què fem i tot allò que volem transmetre-us.

D'entrada, i per començar aquests dies de portes obertes virtuals, publiquem l'enllaç al formulari per a aquelles famílies que vulguin assistir a les trobades telemàtiques que farem el dimarts 9 de març, a les 18 h, i el dissabte 13 de març, a les 11 h, i que serviran per explicar-vos quatre coses (més), per aclarir dubtes, etc. 

Ara us deixem amb el vídeo «Un tast dels espais de l'Eugeni». El títol ja ho diu tot. Moltes gràcies als nois i noies que hi han participat. I, sobretot, estigueu atents al web i a les xarxes que ens hi posem! Objectiu: trenquem el mur.