Fòrums

Resultats de la cerca: 14

Pàgina: 1 2 ()
 


Dues alumnes més de l'Eugeni d'Ors han estat seleccionades per participar a l'intercanvi amb el Quebec del proper curs 2017/2018. Es tracta de la Ginebra Fornos i la Irene Rovira, que durant el primer trimestre rebran, cadascuna d'elles, una companya d'intercanvi, i a partir del gener faran l'estada al continent americà. Amb la Gina i la Irene ja seran sis alumnes, totes noies, les que hauran participat a l'intercanvi en quatre anys.

 

Els termes de cerca següents només apareixen a les etiquetes HTML del missatge: quebec

quebec1617-viaaugusta

El passat 16 de juny va tenir lloc l'acte de presentació del programa de l'intercanvi amb el Québec, als locals del Departament d'Ensenyament a Barcelona. A més a més de les alumnes seleccionades per al curs vinent, la Julieta Gracia i la Foix Montaner, també va participar a la sessió l'alumna que hi ha participat enguany, Carla Gargallo, per aportar el seu testimoni i respondre les preguntes dels futurs participants.

 

julieta i foix

Julieta Gràcia (esquerra, a la foto) i Foix Muntaner, alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Eugeni d'Ors de Vilafranca, han estat seleccionades per Éducation Internationale per participar en el programa d'intercanvi amb el Quebec, el curs vinent. Acolliran respectivament, a partir del mes de setembre i fins al desembre, dos alumnes del país americà, Sofia i Olivier, que podran conèixer Catalunya i cursaran matèries adaptades en el nostre institut. Al seu torn, les famílies quebequeses rebran la Foix i la Julieta a partir del gener de 2017 i durant tres mesos. L'Institut Eugeni d'Ors també està d'enhorabona perquè, en les dues edicions anteriors, únicament havia estat seleccionat un sol candidat i enguany en seran dos. Durant aquest curs, l'afortunada ha estat la Carla Gargallo, que va tornar fa poques setmanes del Canadà, i en l'anterior, la Mar Lloret.

 

Els termes de cerca següents només apareixen a les etiquetes HTML del missatge: quebec

candidatesquebec15feb16

Avui s'ha donat a conèixer les alumnes, totes noies i de 3r d'ESO, pre-seleccionades per participar el curs vinent en l'intercanvi amb el Québec. Molta sort!

Imatge Admin Web
per Admin Web - dimarts, 2 febrer 2016, 10:12
 

Els termes de cerca següents només apareixen a les etiquetes HTML del missatge: quebec

quebec-2feb-7

La Carla Gargallo ens envia les primeres imatges i impressions de la seva experiència canadenca. Les podeu veure aquí.

 

francophonie

L'Institut Eugeni d'Ors va ser convidat el passat dia 11 a presentar l'intercanvi d'alumnat amb el Quebec, en el marc de la IX Jornada de FrancèsLa xerrada, a càrrec del professor Eloy Pardo, va ser una oportunitat per a donar a conèixer a altres docents de quina manera  l'institut coordina aquest programa de mobilitat organitzat per l'agència Éducation Internationale i el Departament d'Ensenyament. La Jornada va donar fe de l'existència d'altres projectes educatius engrescadors lligats a la llengua francesa, com per exemple l'organització d'intercanvis amb França, a través de la plataforma E-Twinning, que permet un entorn segur d'intercanvi de videos i arxius entre alumnes; o bé l'impuls dels diplomes DELF escolar i Batxibac, el programa experimental Euromania (aprendre a partir de similituds lingüístiques) o les beques Erasmus + amb empreses de països francòfons. La jornada va ser coberta per Europa Press.

 

comiat sam 4des15

El 4 de desembre era l'últim dia de la Samantha Desmarais a l'institut Eugeni d'Ors i els companys i companyes de la classe de francès li han fet una festa de comiat.

Imatge Admin Web
per Admin Web - divendres, 4 desembre 2015, 18:52
 

Els termes de cerca següents només apareixen a les etiquetes HTML del missatge: quebec

quebec-30nov15

El 30 de novembre, la Samantha Desmarais, l'estudiant quebequesa d'intercanvi, va fer una xerrada sobre el seu país als alumnes de francès de tercer d'ESO. La Sam els va parlar del clima, el menjar, els costums, el sistema educatiu, etc. i els alumnes van poder fer preguntes. Més fotos

 

carla+sam

L'Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca compta per segon any consecutiu amb una estudiant procedent del QuebecEs tracta de la Samantha Desmarais, provinent del Collège Mont Sacré-Coeur, de la ciutat de Granby, a la regió de l'Alta Yamaska, prop de la frontera estatunidenca. La seva arribada ha estat molt ben rebuda per l'institut, sobretot després de la renúncia, per motius familiars, de la corresponent assignada inicialment. La Samantha tindrà aquests dies un horari especial que atengui les seves necessitats d'aprenentatge de la llengua castellana, combinant les principals assignatures de 4t d'ESO i d'altres de 1r de Batxillerat. L'alumna viurà durant aquest mes, i fins al 5 de desembre, a casa de la Carla Gargallo, alumna que va ser seleccionada el curs passat per fer l'intercanvi i que viatjarà al Quebec el trimestre que ve. 

 

carla+classe

L'alumna de tercer d'ESO Carla Gargallo, quarta per la dreta, ha estat seleccionada per participar el curs vinent a l'intercanvi amb el Quebec, agafant així el relleu de la Mar Lloret, que hi ha estat enguany. Això vol dir que l'institut Eugeni d'Ors tornarà a acollir, a la tardor, una alumna canadenca durant tot un trimestre. La foto, on la Carla està amb els seus companys i professors de francès, és del dijous passat, quan va rebre la notícia.

Pàgina: 1 2 ()